Våra Tjänster

Coompanion har som uppdrag att främja entreprenörskap som innebär att människor förverkligar sin idéer tillsammans. Tack vare finansiering från Tillväxtverket och Region Halland kan vi erbjuda avgiftsfri rådgivning och information i hela länet.

Vi erbjuder dessutom flera andra tjänster som hjälper dig att utveckla ditt företagande, liksom möjligheten att delta i våra projekt. Vi arbetar dessutom i nätverk med andra aktörer för lokal och regional näringslivsutveckling.

Välkommen att höra av dig till oss!

Rådgivning

Vi ger avgiftsfri rådgivning till dig som vill starta och driva företag. Vi hjälper er att komma vidare oavsett om ni befinner er på ett idéstadie eller om ni redan har startat en verksamhet.

En rådgivning med oss kan handla om att utveckla er affärsidé, ger tips kring finansiering och hur ert samarbete kan organiseras och ge er stöd kring stadgar och kompanjonsavtal. Kontakta oss tidigt i er process så att ni försäkrar er om att ni prioriterar rätt saker.

Rådgivningen är avgiftsfri tack vare offentlig finansiering från Tillväxtverket och Region Halland. 

Anlita oss

Vi anordnar bland annat anpassade utbildningar med kunskap som riktar sig speciellt till kooperativ och tillsammansföretag. Exempel på utbildningar är effektivt styrelsearbete, stadgekurs, kommunikation och konflikthantering.

Vi kan också skräddarsy workshops och processer utifrån era behov.

Vi har lång erfarenhet av affärsutveckling av småföretag och kan hjälpa till att identifiera just era utvecklingsmöjligheter. Affärsutveckling kan innebära allt från att utveckla nya produkter och tjänster till att se över sin organisation, sina rutiner och sina möjligheter till ökad lönsamhet.

Kontakta oss för en offert!

Pssst! Som medlem hos oss har ni alltid ett extra förmånligt pris.

Information

Är ni en grupp, en organisation, en skola eller en offentlig aktör som vill veta mer om Coompanion Halland, hur det är att driva företag tillsammans eller hur det här med företagssamverkan kan fungera?

Hör av er så hittar vi en tid att ses!