Våra Tjänster

Coompanion har som uppdrag att främja entreprenörskap som innebär att människor förverkligar sin idéer tillsammans. Tack vare finansiering från Tillväxtverket och Region Halland kan vi erbjuda avgiftsfri rådgivning och information i hela länet.

Vi erbjuder dessutom flera andra tjänster som hjälper dig att utveckla ditt företagande, liksom möjligheten att delta i våra projekt. Vi arbetar dessutom i nätverk med andra aktörer för lokal och regional näringslivsutveckling. Välkommen att höra av dig till oss!

Avgiftsfri Rådgivning

När ni träffar oss får ni bland annat hjälp med att titta på affärsidén, affärsplan och budget, diskutera vilken företagsform som passar er bäst samt skriva era stadgar och kompanjonsavtal. Vår rådgivning är avgiftsfri upp till 8 timmar och ni träffar oss vid ett eller flera tillfällen. Kontakta oss tidigt i er process så att ni försäkrar er om att ni lägger energin på rätt saker i rätt ordning.


Rådgivningen är avgiftsfri tack vare offentlig finansiering från Tillväxtverket och Region Halland. 

Anlita oss när ni vill se resultat

Vi anordnar en rad olika anpassade utbildningar med kunskap som riktar sig speciellt till kooperativ och tillsammansföretag. Exempel på utbildningar är effektivt styrelsearbete, stadgekurs, kommunikation och konflikthantering. Vi kan också skräddarsy utbildningar och processer just utifrån era behov.

Är ni i behov av konstruktiva möten eller att skapa samsyn i en viktig fråga? Vill ni skapa engagemang och delaktighet? Vi hjälper er med processledning, teambuilding, konferenser, möten och workshops eller om ni behöver ta er an en utmaning på ett mer kreativt sätt.

Vi har lång erfarenhet av affärsutveckling av småföretag och kan hjälpa till att identifiera just era utvecklingsmöjligheter. Affärsutveckling kan innebära allt från att utveckla nya produkter och tjänster till att se över sin organisation, sina rutiner och sina möjligheter till ökad lönsamhet. Kontakta oss för en företagsanalys.

Kontakta oss för offert!

Information och Utbildning

Är ni en grupp som vill veta mer om tex kooperativt företagande, entreprenörskap, eller företagssamverkan? Kontakta oss för upp till 1 timmes avgiftsfri information. Är ni färre än 15 personer kan en avgift tillkomma.

Vi anordnar en rad olika anpassade utbildningar med kunskap som riktar sig speciellt till kooperativ och tillsammansföretag. Exempel på utbildningar är effektivt styrelsearbete, stadgekurs, kommunikation och konflikthantering. Vi kan också skräddarsy utbildningar och processer just utifrån era behov. Hör av dig så berättar vi mer!