26 juni 2020

Vill du jobba med oss? Nu söker vi en processledare/ kommunikatör!

Om arbetsplatsen

Coompanion Halland erbjuder rådgivning och affärsutveckling till människor som vill förverkliga sina idéer tillsammans med andra. Vår målsättning är att skapa goda förutsättningar för att fler entreprenörer har möjlighet att starta eller utveckla sin verksamhet. Våra kunder är entreprenörer och idébärare, ofta med stora visioner och en passion för att lösa utmaningar i samhället. Vi som arbetar här brinner själva för entreprenörskap, innovation och hållbar samhällsutveckling och vi tror att samverkan, delaktighet och inflytande är nyckeln till framgång. Fokus i vårt arbete är att bidra till entreprenörskap med social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet och att Halland skall få fler växande och hållbara småföretag.

Förutom att erbjuda rådgivning och affärsutveckling till företag runt om i Halland så anordnar vi event, utbildningsaktiviteter och workshops och vi samverkar med övriga organisationer som ger råd och stöd till företag. Vi driver även utvecklingsprojekt och håller i samband med det på att etablera en fysisk mötesplats i Varberg. Platsen vänder sig till entreprenörer och organisationer runt om i Halland som vill bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling och som har behov för affärsutveckling och rådgivning.

Vi söker nu en processledare/kommunikatör som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet vidare. Arbetet kommer att innebära att koordinera den praktiska verksamheten på plats i Varberg där samverkan och nätverksskapande aktiviteter är en viktig del. Arbetet innefattar även delaktighet i våra övriga aktiviteter runt om i Halland. För att skapa en ökad tillgänglighet och nå ut till entreprenörer och samverkanspartners så ser vi att kommunikation och marknadsföring är viktigt. Detta gäller såväl intern kommunikation, men också extern marknadsföring av våra aktiviteter i sociala medier och på vår hemsida.

Vem är du?

För att trivas i rollen så tror vi att du är en självgående och kreativ person som också uppskattar att jobba ihop med andra. Du gillar att arbeta operativt och att driva processer framåt samtidigt som du är lyhörd, har struktur och en strategisk förmåga att se ett helhetsperspektiv. Du är nyfiken, gillar sociala sammanhang och är bra på kommunikation. Vi jobbar både i det fysiska och det digitala rummet, så teknikvana är ett plus i kanten. För oss är hållbarhet viktigt och det hoppas vi att du också tycker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mångfald. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund, gärna med erfarenhet och förståelse av entreprenörskap och affärsutvecklingsprocesser.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll och komma med egna initiativ och idéer. Du kommer också få chans att utöka ditt kontaktnät och vi hoppas att du skall känna, precis som vi,  att det du gör är meningsfullt och bidrar till utvecklingen av Halland.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om tjänsten:

Ansök senast: 2020-07-31. Vi tar löpande emot ansökningar, men planerar att hålla intervjuer under vecka 33

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tjänstgöringsgrad: 50%

Lön: Månadslön

Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Varberg. Coompanion Halland har hela Hallands län som arbetsområde.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning.

Kontaktperson: Kajsa Vik, Verksamhetschef.

Kontakt med fördel via mejl kajsa.vik@coompanion.se (0705-147765)

Dela