31 januari 2019

Workspace Kungsbacka

Tillsammans för ett hållbart Kungsbacka!

Nu kommer vi att befinna oss i Kungsbacka några måndagar fram över för att samskapa kring hållbarhetsfrågor. Du som är privatperson, företagare, arbetar inom offentlig sektor eller är aktiv inom föreningslivet och har ett intresse för hållbarhetsfrågor är varmt välkommen.

På plats är bland annat Patrick Migas (hållbarhetsstrateg på Kungsbacka Kommun), Simon Jacobsson (Näringslivsutvecklare Kungsbacka Kommun), Lina Borghardt (Coompanion) och Christian Frick (projektledare CooCreate- en arena för samhällsentreprenörskap i Halland)

När? 4 februari, 4 mars, 1 april 13-17

Plats? Mötesängen, Kungsbacka kommuns lokaler Södra Torggatan 16 (ovanför hemköp)

Hur? Information mellan 13-14, lokalerna är öppna hela eftermiddagen för arbete och drop-in.

Kom när du kan!

Dela