Lär dig mer om och praktisera design thinking

Kunden i fokus

Föreläsning + öppet lab

Vill du utveckla nya produkter och tjänster, nå nya målgrupper eller kanske hitta fler sätt att marknadsföra dig? Ta chansen att djupdyka i ditt företags utmaningar vid fyra korta föreläsningar och öppet lab på Coffice.

Genom att sätta förståelsen för kunden i fokus kan du öka värdet av ditt erbjudande. Vi ger dig kunskap om design thinking och möjlighet att jobba praktiskt under handledning. I samband med föreläsningarna öppnar vi upp Coffice-labbet för dig mellan kl. 13.00 och 16.30. Coffice är en kreativ arbetsplats och där du kan fördjupa dig i konkreta verktyg som hjälper dig framåt med dina utmaningar.

1 / DESIGN THINKING
18 september 2017 kl. 14.00 – 15.30

Jesper Lund från Högskolan i Halmstad ger en introduktion till design thinking, andvändarupplevelse och tjänstedesign.

 

2 / FÖRSTÅELSE FÖR KUNDEN

9 oktober 2017 kl. 14.00 – 15.30

Sätt dig in i kundens situation och definiera utmaningen. Särskilt intressant för dig som vill öka din kundkännedom och hitta nya kundgrupper.

 

3 / IDÉGENERERA

6 november

 2017 kl. 14.00 – 15.30

Skapa idéer, brainstorma och ta fram olika lösningar. Passar dig som har bra koll på kunden, men behöver idéer och inspiration kring nya kunderbjudanden.

 

4 / PROTOTYPA + TESTA

4 december 2017 kl. 14.00 – 15.30

Experimentera och testa idéer mot kunden. Reflektera och fortsätt att förfina! Lämpligt för dig som vill pröva dina idéer mot verkligheten i ett tidigt stadium.

 

ÖPPET PÅ COFFICE

Vid samtliga tillfällen har vi öppet på Coffice för dig kl. 13.00 16.30

Klicka på anmälningslänken nedan och anmäl dig till ett eller helst alla tillfällen senast fyra dagar innan respektive tillfälle. Vi bjuder på fika och det är kostnadsfritt att delta. Du/ni ska vara ett befintligt företag, nära företagsstart eller student med företagarambitioner.

Klicka här för anmälan!

Frågor besvaras av Erika Gyllensvaan, Coompanion Halland, erika@coompanion.se eller 0733-80 86 44. Mer info om Coffice: falkenberg.se/foretagscenter

 

Varmt välkommen, vi ses på Coffice på Falkenbergs Företagscenter!