Fortsatt utveckling av ullbranschen i Halland

Filmvisning den 18 augusti

Coompanion Halland arbetar med affärsutveckling på många olika sätt. Inom ramen för Interreg-projektet InnoMatch har vi bland annat arbetat tillsammans med studenter och företag med koppling till ullbranschen i Halland för att skapa innovation och utveckling. I maj genomförde vi tillsammans med våra svenska projektpartners en tävling (Scandinavian Talent Case Competition) för svenska och danska studenter där deras utmaning kretsade kring hur man skulle kunna utveckla den halländska ullbranschen och öka användandet av ull, både hos företag som tillverkar produkter av ull, men också hos oss konsumenter.

Studenterna kom fram till en mängd spännande idéer och en del av dessa kommer vi att visa i form av en filmvisning den 18 augusti 9-12 på vårt huvudkontor i Falkenberg. I samband med denna träff kommer vi att diskutera hur vi kan arbeta vidare mer konkret för att utveckla branschen. Ni som har ett intresse av ull eller utveckling av en lokal resurs gör helt rätt i att boka in detta i sin kalender.

Tid: 18 augusti 9-12
Plats: Falkenbergs Företagscenter, Kvarngatan 2 Falkenberg.

Skicka ett mejl till lina.borghardt@coompanion.se senast 17 augusti om ni vill närvara.
Meddela också om ni vill stanna kvar på lunch-mingel.