Nya medarbetare på Coompanion Halland

Efter sommaren kan vi nu träffa ett par nya medarbetare hos Coompanion Halland. Lina Borghardt efterträder Ulrika Rylin som gått vidare till nya utmaningar och kommer att arbeta med landsbygdsutveckling inom varbergs kommun. Lina kommer att arbeta som Rådgivare och projektledare för projektet InnoMatch. Lina har en bakgrund inom ekonomi och marknadsföring med en textil inriktning och har arbetat med det allt från design till inköp och försäljning. Hon har i många år drivit eget företag och jobbat med utbildningar inom entreprenörskap och arbetsintegrerande socialt företagande (ASF). Efter många år utomlands har hon slagit sig till ro med sin familj i Frillesås. Hon uppskattar konst, hantverk och friluftsliv.

Josefina Andersson kommer att vikariera för Erika Gyllensvaan som är föräldraledig. Josefina kommer att arbeta både med projektet InnoMatch och projektet Social Innovation i Halland. Josefina har tidigare arbetat bland annat med lokalt ledd utveckling och Leader i södra Bohuslän. Lokal utveckling, landsbygds- och demokratifrågor ligger henne varmt om hjärtat. Hon bor tillsammans med man, barn och höns i ett gammalt hus i Onsala. Hon älskar att renovera, laga mat och uppleva nya platser i Halland och runt om i världen.

Johanna Fredriksson arbetar i vanliga fall som arbetsmarknadscoach och som samordnare för Arbetsintegrerande Sociala Företag på på arbetsmarknadsavdelningen på Falkenbergs kommun. Johanna kommer att arbeta med en förstudie för att kartlägga hur vi kan skapa fler jobb inom området för arbetsintegrerande sociala företag (ASF). Johanna kommer att arbeta deltid till sista oktober.

 

nyhetsbrev-sept