Ansök till Handelsboost Laholm

Välkommen att delta i ett spännande affärsutvecklingsprogram med fokus på sälj!

Coompanion Halland erbjuder tillsammans med Laholms Köpmannaförening och Näringslivsenheten i Laholm möjligheten för butiker att delta i Handelsboost under hösten 2016. Under programmets 5 träffar får du stöd av en affärscoach som gör en djupgående nulägesanalys av alla delar i företaget och hjälper dig att sätta upp en handlingsplan för butikens utveckling. Affärscoachen stöttar dig att identifiera och testa utvecklingsmöjligheter kopplat till sälj och ger dig råd och verktyg för att du ska nå butikens målsättning.

Praktisk information

Handelsboost pågår mellan september 2016 och januari 2017. Du träffar din affärscoach vid 5 tillfällen á 2-3 timmar och förbinder dig att delta aktivt genom hela programmet. Att delta i Handelsboost är kostnadsfritt (värde 10.000 kr). Vi erbjuder 5 platser i programmet.

Kriterier: Icke-kedjeansluten butik, verksam i Laholms innerstad.

Ansökan: Sker på länken: Anmälan Handelsboost Laholm senast den 1/9.

Informationsträff om programmet och möjlighet att träffa affärscoacher hålls den 25/8 kl. 18.30 i Laholm. Anmälan till träffen sker till ulrika@coompanion.se senast den 22/8.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontakta Ulrika Rylin för mer information!

0708-72 29 44

ulrika@coompanion.se

Interreg_ÖKS_logo